‘NASA ontdekt marsmannetje in meteoriet’

Een wetenschapper van de NASA beweert resten van buitenaards leven te hebben ontdekt in meteorieten. De resten zijn microscopisch klein, toch spreekt NASA onderzoeker Richard Hoover van een grootse ontdekking zo meldt de Volkskrant.

Uit laboratoriumtesten van oude meteorieten zou blijken dat het materiaal in het binnenste van de meteoriet niet afkomstig is van aardse bacteriën. Ook het gebrek aan stikstof zou bewijzen dat het hier om buitenaards leven gaat. De ontdekking zou bewijs zijn dat leven zich van planeet naar planeet verspreidt via rondvliegende rotsblokken.

‘Hieruit blijkt dat leven overal is en dat het leven op aarde misschien wel van andere planeten afkomstig is’, aldus Hoover.

Kletspraat”, aldus wetenschapsredacteur Sander Voormolen op de site van NRC.next. ‘Het lijkt een herhaling van het onderzoek aan een Marsmeteoriet, in 2006 waarvan een andere NASA-onderzoeker  claimde dat er bacteriefossielen in zaten’, aldus Voormolen.

Later is aangetoond dat de ‘buitenaardse’ structuren ook kunnen ontstaan door verhitting, zoals die optreedt wanneer een meteoriet door de atmosfeer op de aarde valt.

facebook share facebook share

3 Reacties // Reageer

3 thoughts on “‘NASA ontdekt marsmannetje in meteoriet’

  1. ronny

    De aarde is de hart, wat de Zon ziet,is in de hart,oktopus is de sterrenstelsel.

      /   Reply  / 
  2. ronny

    cashow,welke komeet is dat ,waarom is bananen krom,het is de nieuwe maan.

      /   Reply  / 
  3. mustafa

    dat is michael jakcson hun grootste vijand.

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>